The Hub exterior
Hilde Francq in The HUB
flexwerkplekken

logo The Hub

Architecten inspireren met stalen en materialen. Ontwerpers stimuleren met ideeën en mogelijkheden. The Hub is een materiaalbibliotheek en verzamelplek waar professionals en voorschrijvers vernieuwende merken en fabrikanten ontdekken. Welkom in een bruisende, creatieve speelplaats vol inspiratie en ontmoeting.

1.1

Flexwerkplekken
voor architecten

Met mobiele flexwerkplekken en moodboard-tafels is The Hub een inspiratiehaven voor architecten, designers en voorschrijvers. Hier vind je alle nieuwigheden onder één dak en ontstaan nieuwe mogelijkheden. Architecten kunnen hier steeds terecht om in een frisse en inspirerende omgeving aan het werk te gaan.  

1.2

Ongelimiteerde toegang

The Hub is een open huis. Uiteraard zijn de deuren elke werkdag open voor architecten, ontwerpers en iedereen die het wil. Maar sluiten doet The Hub nooit. Elke partner heeft ongelimiteerde toegang voor eigen initiatieven. The Hub als Gentse uitvalsbasis, minishowroom of eventlocatie? Alles kan.

MET EEN OPEN RUIMTE VAN 350 M2 STAAT ALLES IN THE HUB IN HET TEKEN VAN KWALITEIT

1.3

INSPIRERENDE EVENTS & NETWERKING

Workshops, ontbijtsessies of lezingen: noem het en het is er. Van een internationale spreker, praktische productvoorstelling tot creatieve netwerking. The Hub is de verzamelplek voor interactieve en inspirerende momenten vol kruisbestuiving. Wij organiseren maandelijks interessante workshops en lezingen over gangbare topics in de bouwwereld. 

1.4

meer dan materialen

Ontdek vandaag de (interieur)architectuur van morgen. 29 vooruitstrevende merken en fabrikanten stellen in The Hub hun meest innovatieve materialen, ontwerpen en mogelijkheden voor. De materialenbibliotheek bestaat uit dynamische toonmodules van toonaangevende partners.

1.5

350 M2 Flexibiliteit

Vernieuwend, strak en uitnodigend. Met een open ruimte van 350 vierkante meter staat alles in het teken van kwaliteit, flexibiliteit en presentatie. Van verplaatsbare toonmodules tot een mobiele bar, van tijdelijke vergaderplaatsen tot creatieve flexwerkplekken. Dat het designinterieur tot de verbeelding spreekt, ontdek je zelf.

1.6

POP-UP FORMULE
INNOVATIE & TRENDS

We brengen extra dynamiek in The Hub met een pop-up van nieuwigheden in de bouwwereld. Zo wordt elke bezoeker steeds verrast door veranderingen in de ruimte. Word jij onze pop-up partner? lees hier meer

02

Partners

The Hub inspireert met materialen, innovatie en technologie van 29 vooraanstaande fabrikanten en toonaangevende merken. Stuk voor stuk groeibedrijven die grenzen verleggen in hun sector.

03

Evenementen

15 October 2020

18U // 2 MINUTES 2 MEET
— Inspirerend netwerk event

Op donderdag 15 oktober organiseren 29 toonaangevende partners van The HUB Gent een volgende editie van 2 Minutes 2 Meet. U en 30 andere voorschrijvers uit de bouw ontdekken in een mum van tijd welke innovaties de HUB-partners u te bieden hebben. Laat u inspireren in deze dynamische materialenbibliotheek en beleef de nieuwe trends.

Samengevat, een rondje netwerken met verrassende resultaten.

** Door de huidige situatie wordt dit event verplaatst naar een later tijdstip. Meer info hierover volgt.

10 September 2020

14U OF 19U // RIK VERA - THE DAY AFTER TOMORROW
— Inspirerende lezing door keynote spreker Rik Vera

Covid-19 is een gigantische wake-up call. Bedrijven die nog steeds "teerden" op de overblijfselen van oude business modellen realiseren zich plots dat de wereld drastisch verandert en dat ze zich moeten klaarmaken voor hun Day after Tomorrow. Feesten 'like it is 1999' kan niet meer. Dit is het fameuze jaar 2020.

In deze lezing licht Rik Vera de magische formule toe die ieder bedrijf zou moeten hanteren om zich klaar te stomen voor hun onzekere Day after Tomorrow. Bedrijven willen niet kwetsbaar zijn, maar kunnen ook niet té robuust zijn.  Bedrijven moeten wendbaarder, veerkrachtiger en sterker worden in deze Twilight Twenties. De regels en scripts moeten herschreven worden. 

09 June 2020

10U30-12U // HET GROTE ONLINE BOUWDEBAT
— Studio debat gemodereerd door Ivan De Vadder, live gestreamd via Zoom

Op dinsdag 9 juni nodigden wij in The Hub Ivan De Vadder uit die een panel van experts liet debatteren over de opportuniteiten & ontwikkelingen voor de bouw- en vastgoedsector tijdens en na Covid-19. Via enkele live polls kregen de kijkers thuis de mogelijkheid hun mening te geven over de verschillende topics. Samengevat, een pittig online paneldebat tussen verschillende prominenten uit de bouw- en vastgoedsector, en instanties als Voka, Confederatie Bouw & de Minister van Economie die het hadden over steunmaatregelen voor onze sector.