evenementen in The Hub

Evenementen

Bekijk de agenda, ontdek alle events en zorg dat je erbij bent. Tot binnenkort.

15 October 2020

18U // 2 MINUTES 2 MEET
— Inspirerend netwerk event

Op donderdag 15 oktober organiseren 29 toonaangevende partners van The HUB Gent een volgende editie van 2 Minutes 2 Meet. U en 30 andere voorschrijvers uit de bouw ontdekken in een mum van tijd welke innovaties de HUB-partners u te bieden hebben. Laat u inspireren in deze dynamische materialenbibliotheek en beleef de nieuwe trends.

Samengevat, een rondje netwerken met verrassende resultaten.

** Door de huidige situatie wordt dit event verplaatst naar een later tijdstip. Meer info hierover volgt.


10 September 2020

14U OF 19U // RIK VERA - THE DAY AFTER TOMORROW
— Inspirerende lezing door keynote spreker Rik Vera

Covid-19 is een gigantische wake-up call. Bedrijven die nog steeds "teerden" op de overblijfselen van oude business modellen realiseren zich plots dat de wereld drastisch verandert en dat ze zich moeten klaarmaken voor hun Day after Tomorrow. Feesten 'like it is 1999' kan niet meer. Dit is het fameuze jaar 2020.

In deze lezing licht Rik Vera de magische formule toe die ieder bedrijf zou moeten hanteren om zich klaar te stomen voor hun onzekere Day after Tomorrow. Bedrijven willen niet kwetsbaar zijn, maar kunnen ook niet té robuust zijn.  Bedrijven moeten wendbaarder, veerkrachtiger en sterker worden in deze Twilight Twenties. De regels en scripts moeten herschreven worden. 


09 June 2020

10U30-12U // HET GROTE ONLINE BOUWDEBAT
— Studio debat gemodereerd door Ivan De Vadder, live gestreamd via Zoom

Op dinsdag 9 juni nodigden wij in The Hub Ivan De Vadder uit die een panel van experts liet debatteren over de opportuniteiten & ontwikkelingen voor de bouw- en vastgoedsector tijdens en na Covid-19. Via enkele live polls kregen de kijkers thuis de mogelijkheid hun mening te geven over de verschillende topics. Samengevat, een pittig online paneldebat tussen verschillende prominenten uit de bouw- en vastgoedsector, en instanties als Voka, Confederatie Bouw & de Minister van Economie die het hadden over steunmaatregelen voor onze sector.