Vanaf nu onze specialiteiten om mee te nemen:

  • Onze huisgemaakte garnaalkroketten:

per stuk: 4€

per 10 stuks: 37 €

  • Onze vol-au-vent met hoevekip met puree:

per portie: 13 €

per 5 porties: 58.5 €

  • Ons stoofvlees van vankenswangetjes met puree:

​per portie: 13 €

per 5 porties: 58.5 €

 

Beste klanten,
 
We willen jullie graag bedanken voor 2016. Dankzij jullie is The Hub een vaste waarde in Aartselaar aan het worden.
 
In januarie bestaan we 3 jaar. En jaar op jaar gaan we erop vooruit. Dank u voor jullie entoesiasme, jullie suggesties, jullie kritiek, enz.. en vooral dank om het verder te vertellen.
In 2017 blijven we verder zoeken naar verbeteringen, geen veranderingen maar wel kleine verbeteringen. Alle suggesties blijven daarom welkom.
 
We wensen jullie een vrolijk en gezond 2017,... en dat we elkaar dikwijls mogen zien.
 
Jean-Pierre
 
 
 
 
 
The Hub-menu: onze specialiteiten in 1 menu:
 
Huisgemaakte garnaalkroket (2 krkoetten +5 €)
Stoofvlees van varkenswangetjes, verse frieten en een witloofsla
of
Vol-au-vent met hoevekip en verse frietjes
 
25 €