Bistro & Traiteur The Hub is uw ware partner om u culinair te verwennen. The Hub kan uw feesten verzorgen. Of het nu gaat om een gezellig dineetje met vrienden of familie, een verjaardag, een familiefeest, een clubfeest.. The Hub zorgt voor de geslaagde catering , uw gasten komen niets tekort.

 

BESTELLEN

Gerechten van de afhaalkaart: enkel via telefoon. Feesten : via Telefoon 03 887 46 12 of via mail naar info@thehub.be

Thuis

Alle gerechten zijn afgewerkt zijn warm of dienen enkel nog opgewarmd te worden. opwarmen kan in een oven, een microgolfoven, een stoomoven of in heet water. De instructies worden meegegeven.

 

Uw Feesten

Uw verlangens voor een geslaagd feestje zetten wij vrijblijvend op offerte en dit naar uw wens.

The Hub kan u een ruime keuze aan verse culinaire bereide gerechten bieden, gaande van eenvoudige gerechten tot gastronomische menu's. Zo zijn pasta's, gevulde tomaten, kalfszwezeriken, tomaat garnaal, kreeft , gebakken tarbosfilet slechts enkele voorbeelden.

Wij staan dan ook in om van al uw speciale gelegenheden of feesten een groot succes te maken.

 

Afhaalhub Aartselaar: 03 887 46 12

 

 

De meeste gerechten van de kaart kunnen afgehaald worden, warm of  om zelf op te warmen.

Zelf opwarmen is eenvouding, de instructies worden bij het afhalen meegegeven. 

Voor de afhaalgerechten geniet u van een korting van 15% op de prijs van de kaart.

De tijd die nodig is om de gerechten klaar te maken hangt af van de drukte, bestel tijdig.

   

 

   
     

VOORGERECHTEN

Huisgemaakte noordzeegarnaalkroketten 2st:  12 €

Gemarineerde zalm, toast: 12 €

Ambachtelijke kaaskroketten: 10 €

Carpaccio van Rundsfilet, notensla, Parmezaan: 15 €

Carpaccio van bieten, vinaigrette van sinaasappel: 12 €

Krokant gebakken kalfszwezerikken, schorseneren, portjus: 12.75 €

HOOFDGERECHTEN

Ierse rundstournedos, verse sla of groene boontjes, verse frieten: 16 €

Zuid-Amerikaanse entrecote, verse sla of groene boontjes, verse frieten: 23 €

Sauzen: 2 €

Americain à la minute, gemengde sla, verse frieten: 15 €

Krkoant gebakken kalfszwezerikken met schorseneren, portjus en pommes boulangères: 25 €

Vlaamse stoofvlees van varkenswangetjes, witloofsla en verse frieten: 15 €

Vol-au-vent van hoevekip, verse frieten (met zwezerik +6 €): 15 €

Kabeljauwfilet met aardappelpuree, spinazie, dijonaisesaus: 20 €

 

ONZE SPECIALITEITEN IN EEN VOORDEELMENU:

The HUB-menu:

Garnaalkroket 1st en stoofvlees: 21 €

Garnaalkroketten 2st en stoofvlees: 25,5 €

 

 

print this page